Jak vybrat nejlepší odličovač očí?

 

Odlíčení je pro mnoho z nás každodenní večerní rutinou péče o pleť, a proto je důležité vybrat ten správný, šetrný a účinný odličovač. Obzvláště naši pozornost vyžaduje oční okolí. Nešetrné odlíčení očního okolí může způsobit předčasný vznik očních vrásek v mládí a podráždění oka.

 

Často zapomínáme na to, že kůže na očních víčkách je tou nejjemnější, a proto bychom ji měly věnovat šetrnost a luxusní péči bez potřeby tře. Ruku na srdce,  kolikrát jsme vyzkoušely odličovače, co nenaplnily tuto ideální představu? Zde se podíváme na důležité faktory při výběru šetrného a účinného odličovače očí.

3 důvody proč je klíčové složení odličovače  

  1. Účinnost odstranění make-upu: Různé typy pleti vyžadují odličovače s různými složeními.
  2. Ochrana a vyživení pleti: Kvalitní odličovač by měl být schopen odstranit make-up a nečistoty bez poškození nebo vysušení pokožky.
  3. Prevence kožních problémů: Používání nevhodného odličovače může vést k různým kožním problémům, jako je akné, podráždění nebo předčasné stárnutí pleti, vznik vrásek.

Správné složení odličovače může pomoci minimalizovat riziko těchto problémů tím, že bude odpovídat individuálním potřebám pleti a bude šetrné k jejímu stavu.

Nejlepší odličovač očí by měl obsahovat

  • účinné odličovací složky – zapomeňte na neodlíčené zbytky řasenky na polštáři a pod očima.
  • hydratační složky – podpořte pružnost pleti, zjemněte vrásky
  • zklidňující složky – ulevte svým citlivým očím, která jsou celý den namáhané, už nikdy vás nebudou štípat ani pálit při odlíčení
  • výživné složky, pro řasy a obočíminimalizujte lámavost a vypadávaní řas, užijte si plné a zdravé obočí.

Co by NEměl váš šetrný odličovač obsahovat 

 Vyhněte se odličovačům obsahujícím:

  • vodu, která vaší pleti neprospívá a může ji dokonce podráždit, je často používána jako levný plnič, když na etiketě bude na prvním místě voda, zbystřete – nechcete přece platit za vodu?
  • těžké oleje, které se často používají v odličovačích, mohou ucpat póry – zejména u majitelek mastné pleti, zanechat mastný film, což může způsobit podráždění očí
  • vyhněte se obloukem syntetickým aditivům parfemacím, parabenům, silikonům a jiným chemickým látkám, které mohou způsobovat nepříznivé reakce na pokožce (pálení, zarudnutí, svědění)

Typy pleti  

Zohledněte svůj typ pleti při výběru přírodního odličovače.

  • normální a smíšená plet´ - vybírejte odličovač s hydratačními složkami
  • suchá pleť – hledejte odličovač s vysokým obsahem hydratačních složek.
  • mastná a smíšená plet´– vyhněte se těžkým olejům, pro vás budou vhodné ultra jemné oleje, které neucpávají póry a suroviny, které regulují tvorbu kožního mazu a stahují rozšířené póry
  • citlivá a atopická plet´– zvolte přírodní odličovač bez parfemace.

5 výhod dvoufázového odličovače očí pro citlivé oči 

Ptáte se, proč dvoufázový? Jen těžko byste našly něco lepšího. Odličovač na citlivé oči obsahuje 2 viditelné fáze: olejovou a vodní, které stojí za „rozpuštěním“  make -upu a šetrný odlíčením klasického i voděodolného make-upu.

  1. ÚČINNOST  - dokonale odlíčí i voděodolný make-up, bez potřeby tření a drhnutí
  2. ŠETRNOST dvoufázové odličovače jsou  šetrnější k očním víčkům a citlivé oblasti kolem očí než tradiční odličovače. Díky svému složení, rozpustí i voděodolný make- up bez potřeby tření a drhnutí, což snižuje riziko podráždění očí.
  3. RYCHLOST A JEDNODUCHOST APLIKACEStačí protřepat lahvičku, aplikovat odličovač na vatový tampon , chvilinku počkat a jemně setřít oční oblast.
  4. BEZ MASTNÉHO POCITU i když dvoufázové odličovače obsahují olejovou fázi, moderní receptury se dobře vstřebávají a nezanechávají mastný film. Po použití dvoufázového odličovače budete mít pocit čisté a svěží pokožky.
  5. VHODNOST PRO VŠECHNY TYPY PLETI - dvoufázové odličovače jsou obecně vhodné pro všechny typy pleti, včetně suché, mastné, citlivé a smíšené pleti. Navíc varianty bez parfemace a jiných potenciálně dráždivých složek, jsou  ideální volbou pro lidi s citlivou pletí.nejlepsi-odlicovac oci

Mám pro vás - revoluční odličovač očí

 Vyřešte svoje hledání s formulací přesně dle vašich potřeb se SiSi Dvoufázovým odličovačem očí, který je vhodný pro všechny typy pleti a je dermatologicky testován na citlivou pokožku.

Už nemusíte studovat etikety odličovačů, číst recenze, dlouze hledat, pročítat top 10 šetrných a účinných odličovačů oči a mít pocit, že musíte absolvovat kosmetický kurz abyste už konečně našly nejlepší odličovač na očí.

 Vytvořila jsem pro VÁS nejlepší odličovač očí s unikátní, luxusní formulaci,  který obsahuje vše, co je potřebné pro odlíčení klasického i voděodolného make -upu, voděodolné řasenky i neslíbatelné rtěnky.

 

Klíčové ingredience pro dokonalé odlíčení a šetrnou péči o vaši pokožku

Co najdete v SISI Dvoufázovém odličovači očí

Místo vody jsem pro vás vybrala:

  • bio květinovou vodu z chrpy – chrpa je proslulá jako oční bylinka, zklidní podrážděné a unavené oči, redukuje otoky kolem očí
  • bio květinovou vodu z růže damašské – zmírňuje tmavé kruhy pod očima a otoky, regeneruje tkáně
  • Aloe Vera -  podporuje zvláčnění pleti

Místo hutných olejů, které neprospívají žádnému typu pleti, jsem pro vás pečlivě vybrala jen ty ultra jemné oleje, vhodné pro každý typ pleti:

  • olej z hořkých jadérek meruněk, vyživuje řasy, minimalizuje jejich lámavost a vypadávání podporuje pružnost.
  • jemný olej skvalan z olivového oleje působí šetrně a zároveň účinně  bez zanechání mastného pocitu
  • přidala jsem vitamín E- antioxidant, který snižuje množství volných radikálů, posiluje obranyschopnost kožní bariéry a zabraňuje dehydrataci pleti

Místo dráždivé parfemace SISI Dvoufázovém odličovači očí

  • má jemnou vůní po surovinách v bio kvalitě - speciálně po oleji z hořkých jadérek meruněk, který připomíná marcipán a růžích

 

SiSi Dvoufázový odličovač očí je vhodný pro všechny typy pleti a dermatologický testovaný na citlivou pokožku.

 

Jak použít?

Jen 3 jednoduché kroky VÁS dělí od dokonalé čistého  obličeje očního okolí a dekoltu

  1. Lahvičku jednoduše dobře protřepejte,
  2. naneste trochu na vatový tampon,
  3. chvilinku přidržte – tak aby se líčidla rozpustila a pak je jemným pohybem stáhněte.

 

Žádné tření, žádné podráždění, bez štípaní a pálení očí jen dokonalé, rychlé a účinné odlíčení.

 

Tak jednoduché to je, protože právě ty nejlepší věci jsou jednoduché!

Získejte svůj nejlepší odličovač ještě dnes a věnujte svým očím co si zaslouží.

 Recenze

Přečtěte si co o  SISI Dvoufázovém odličovači očí říkají, ty co ho vyzkoušely před vámi:

Lucie:

„Rozhodně doporučuju👌! Rychle a dokonale odlíčí řasenku i make up kolem očí, NEŠTÍPE, nedráždí, jemně voní a zároveň vyživí citlivou kůži, která je pak jemná a svěží🥰🙏. Zatím nejlepší odličovač očí, který jsem vyzkoušela.🤩

Karolina:

„Odličovač je perfektní - krásně odlíčí a nedráždí. Vyzkoušela jsem i na odlíčení dlouhotrvající rtěnky! Rty nejen dokonale odlíčil, ale navíc jsou rty, které tyto rtěnky hodně vysušují, díky olejům v odličovači příjemně vláčné a měkké.“

 

 Často kladené dotazy - FAQ

Je Dvoufázový odličovač očí vhodný pro velmi citlivou pokožku?

Ano, SISI Dvoufázový odličovač očí je dermatologicky testován speciálně pro citlivou pokožku. Je ideální pro ty nejcitlivější typy pleti, včetně atopické, ekzematické i aknózní pleti.  Jeho šetrná formulace zajištuje odlíčení bez štípaní a pálení.

Odlíčí voděodolnou řasenku?

Ano, tento odličovač účinně a šetrně odstraní i voděodolný make-up.

Způsobuje štípání oči?

Chápeme vaše obavy, ale s Dvoufázovým odličovačem od SISI nemusíte mít obavy z podrážděných očí. Jemná formulace pečuje o vaše řasy, řasy oční víčka a to bez nepříjemného štípaní nebo pálení.

Je vhodný pro nositelé kontaktních čoček?

Ano, mnoho nositelek kontaktních čoček používá tento odličovač a jsou s ním spokojené. Navíc, odličovač je přírodní a neobsahuje parfemaci.  Pře odlíčením je důležité kontaktní čočky vyjmout.

Mohu s ním odlíčit i celý obličej včetně rtěnky?

Samozřejmě, Dvoufázový odličovač očí je vhodný nejen pro odlíčení očí,  ale také pro odtranění make-upu z obličeje, rtů, krku a dekoltu.

Zanechá mastný pocit kolem očí?

Ne, odličovač obsahuje ultra jemné oleje, které se rychle vstřebávají do pokožky a nezanechává mastný film.

Jaká je vůně odličovače očí?

Dvoufázový odličovač očí neobsahuje parfémy ,ale jeho jemná  vůně pochází z přírodních surovin v bio kvalitě.

Co s obalem po využití odličovače?

Před tím, než budete prázdnou lahvičku recyklovat- zkuste jí kreativně znova využít. Etikety jsou lehce odlepit a lahvička vám může posloužit jako ozdoba vašeho pokoje.

 

 

 

 Napsala:  Mgr. Silvia Szymeczek alias Sisi - autorka receptury SISI Dvoufázového odličovače očí 

 

 

 

Zpět do obchodu